Alchemisme is een eeuwenoude kunst. De kunst van transformatie. Vroeger wilde de alchemisten lood naar goud transformeren. Vandaag de dag transformeren wij precies hetzelfde, alleen dan binnen in ons zelf.

 

Zodra wij bewustzijn hebben gecreëerd is het tijd voor transformatie. Tijd om te doorgronden wie jij bent en waar jij voor staat. Stel je eens voor... je kan alles zijn wat jij wilt zijn, je kan alles doen wat jij wilt doen, jij leef jouw droom!. Hoe zou jij je dan voelen? Erg goed volgens mij. Dat is het moment, in dat gevoel, waar de magie verscholen zit.  Waar de transformatie ligt. Bij bewustzijnstherapie leren we om gevoel wat ons dient vast te houden. Dat is een skill die we gaan doorvoeren bij de transformatie. Dat is een bouwsteen om onszelf te kunnen herbouwen, precies zoals wij dat willen. Binnen 90 minuten leer jij de tools en tricks die jij nodig hebt tijdens jouw transformatie.

 

Bij transformatietherapie transformeren wij letterlijk

van onzeker naar zeker

van ongelukkig naar gelukkig

van angstig naar vrij

van gesloten naar open

We zijn ons nu bewust van waar de pijnplekken liggen. Waar er getransformeerd mag worden. Nu gaan we kijken naar wat we willen transformeren. Hoe wil jij zijn. Wat wil jij doen. Waarom wil jij dat doen of zijn. Dit zijn belangrijke vragen die dieper kunnen gaan dan dat je misschien denkt. En des te dieper je daar mee gaat, des te beter het beklijfd. Het vraagt moed om te transformeren. Het vraagt doorzettingsvermogen en het vraagt vertrouwen, vertrouwen in jezelf. Wat je er voor terug krijgt is veel groter. Beleef jezelf in volle potentie en je zal weten welke keuzes jij wilt maken. Je zal niet meer terug deinzen voor het leven zelf en voor de mensen om je heen. Je zal dan de verbinding weer voelen, de warmte en het gevoel van 'ja!' zo hoort het te zijn. Het leven is prachtig, een geschenk. Alleen kunnen we vaak de verbinding missen met onszelf, ons potentieel en daarmee ook met de geliefde mensen in ons leven. 

Na het Bewustzijn en Transformatie progamma zal jij weer weten wie jij echt bent en hoe jij alles binnen in jezelf kan omzetten waar en wanneer jij dit wilt. Je voelt je weer zelfverzekerd en vol met passie en energie. Jouw levenstroom vloeit weer in volle gang. Jij kan nu gedag zeggen tegen depressie en angsten, tegen onzekerheid en keuzestress want jij weet nu precies wat jij wilt zijn en hoe jij wilt zijn. Er is geen rede meer om je te verstoppen achter een zwaar en negatief of leeg gevoel. Jij bent hier om te shinen. Wil jij dit ook?