Sessies en trajecten 

Alle sessies duren 90 minuten. Ook de trajecten bevatten sessie van 90 minuten. De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Beverwijk. Wil jij jou sessie liever vanuit huis doen? De sessies kunnen ook via zoom gedaan worden!


1:1 sessie 90 minuten

De programma's bewustzijn, transformatie en flow worden gegeven in losse 1:1 sessies van 90 minuten. Spreekt één van de thema's jou aan? Of misschien zit je wel met een ander probleem waar jij vanaf wilt. Een 1:1 sessie is hiervoor dan erg geschikt. Bij deze sessies worden er opdrachten en meditatie oefeningen mee gegeven.

 

Traject Expansie

In het traject Expansie zitten 3 sessie van 90 minuten. De eerste sessie is het bewustzijn programma. De tweede sessie is het transformatie programma en de derde sessie is het flow programma. Bij het traject Expansie worden opdrachten en meditatie oefeningen mee gegeven. Tevens ontvang je gratis het mini boek 'Mind Expansion' in PDF bestand via de mail.

Relatie Therapie

Er hangt een zwaar label aan relatie therapie. Dat is compleet onnodig! Relatie therapie helpt jullie elkaar beter te begrijpen. Binnen een relatie treden vaak miscommunicaties op. Deze miscommunicaties stapelen zich op en worden uiteindelijk felle ruzies en grote emoties. Door te luisteren naar wat er daadwerkelijk gezegd wordt en de emotie de ruimte te geven kunnen veel problemen al snel opgelost worden. In relatie therapie word er gebruik gemaakt van de methode non violent communication. 

Ja ik wil graag een sessie of traject bij Alchemistrie

 Wil jij leven in full potential? Neem dan contact op via het contactformulier.