Zodra wij de transformatie hebben ingezet komen we al snel in een flow terecht. Nu is het punt dat wij dan ook in de flow willen blijven.

Maar wat is de flow eigenlijk.. 

Ken je dat gevoel, dat alles klopt? Geen weerstand, een soepele overlap van de ene gebeurtenis naar de andere gebeurtenis.. Dat is de flow. Het lijkt dan wel alsof het universum voor jou bezig is! Elke dag is een goede dag. Wat een droom dat zou zijn. Gelukkig kunnen wij zelf die droom heel goed laten uitkomen. Alleen moeten we er wel wat voor doen. We zullen bewust moeten worden van onszelf en we zullen de stukken die ons niet meer dienen toch echt moeten transformeren naar iets wat ons wel zal dienen.

 

Om te leven in de flow zal je de basis principes van het bewustzijn en transformatie moeten leren doorgronden. Het leven op de juiste frequentie vereist afstemming. Zodra jij weet hoe jij jezelf kan afstemmen gaan er deuren voor je open. Er zullen gegarandeerd dingen veranderen ten positieve van jou! De juiste frequentie zorgt er voor dat jij dan nu jouw leven kan gaan neerzetten zoals jij dat wilt. Je zal de juiste baan op jouw pad tegenkomen of ineens de ideeën voor een onderneming manifesteren. Of de harmonie en balans in jouw privé leven terug vinden, de juiste partner aantrekken of de relatie die jij nu hebt versterken. Met de juiste tools zal dat bijna als vanzelfsprekend gaan geloof het of niet! 

 

Aan het einde van het hele traject zal je merken dat jij oude pijn en triggers hebt kunnen oplossen. Je bewust bent van de keuzes die jij hebt en hoe jij keuzes maakt. Jezelf écht leert kennen en dan ook begrijpt wie jij nu bent. Je zal leren dat jij in de basis elke vorm kan aannemen die jij wilt. Je weet nu hoe jij oude patronen kan transformeren naar nieuwe, meer plezierige patronen en hoe jij kan spelen met jouw eigen bron van energie. Je zal leven in de flow en merken dat jij daadwerkelijk de verantwoordelijkheid hebt voor wat er gebeurt in het leven waar jij voor kiest. Je zal de harmonie weer ervaren en betere relaties aangaan en onderhouden. Eindelijk weer leven in full potential! Wil jij dit ook?