Alchemisme is een eeuwenoude kunst. De kunst van transformatie. Vroeger wilde de alchemisten lood naar goud transformeren. Vandaag de dag transformeren wij precies hetzelfde, alleen dan binnen in ons zelf.

 

Ben jij op zoek naar verbinding met jezelf en met andere. Wil jij leven in de flow? Loop jij tegen problemen aan zoals angstige gevoelens, depressiviteit, onzekerheid en spanning en vermoeidheid waardoor jij niet jou volle potentie benut? 

Dan is het nu tijd om daar verandering in te brengen en jouw leven in harmonie te doorgaan, in contact staan met jouw intuïtie en de liefde en passie weer te ervaren waarmee jij omringt bent! Jij bent namelijk goud. En het is jouw beurt shinen.

 

 

Alchemistrie bied een prachtig traject aan waarbij jij je bewust wordt van jezelf, je gedachte, emoties en gedragingen. Waarbij jij kan gaan transformeren naar wat jij wilt zijn, doen en denken. Waarbij jij kan gaan leven in de flow.

 

Dit brengt jou, de rust, liefde, passie en harmonie waar naar jij op zoek naar bent. Bijna iedereen loopt wel eens tegen een probleem binnen in zichzelf. Dit zijn vaak problemen die wij ook zelf kunnen oplossen. Alleen weten we soms nog niet zo goed hoe.

Wij beschikken over een enorme schatkamer, ons onderbewustzijn.

Zodra wij de sleutel hebben ons ons onderbewustzijn is er niks wat jou meer tegenhoud om een leven te gaan leiden waar jij van droomt.

Wil jij een gelukkige relatie met jezelf en met andere - af van angsten en spanning - weg van de depressie en neerslachtigheid - meer energie en mogelijkheden voor jezelf creëren?

Wil jij leven in full potential?

Wil jij vol passie en liefde voelen?

Wil jij de energie en creativiteit weer terug?